2013. december 21.

Pasasaim

Pasasaim épp betegek. Mind a három. Ábel kezdte, Zs és Bálint egyszerre pottyantak bele. Csöpp Bálint olyan rekedt, hogy még sírni se igen tud. Napközben semmivel nem lehet lekötni, annyira kedvetlen, éjszaka meg nem alszunk a köhögéstől. És persze mindennek karácsony közeledtével kellett jönnie. 
Ezt leszámítva azért minden oké. 

Készülgetünk nemcsak lélekben, hanem külsőségekben is az ünnepekre. 
Ábellel linzert és mézeskalácsot sütöttünk, mindkettő remekül sikerült.  :)Ábel nagyon várja már a karácsonyt, visszaszámol az adventi naptárral együtt és szinte csak ő kap ajándékot is az idén. A kicsinek még nincsenek ilyen irányú igényei. :) Zs-val pedig megegyeztünk, idén hanyagoljuk az egymásnak ajándékozást, mert utazásra gyűjtögetünk. :) Szóval idén még ajándékokon se nagyon kellett törnöm a fejem. Most már csak rendet kellene raknom és feldíszíteni a lakást, máskor ilyenkor már rég pompázik...
Ábel az ovis betlehemesben is szerepelt, ő volt Gáspár király. :)

Bálint koma kapott egy járgányt, amit az Apródon szereztem. Feleslegesnek tartom a teljesen új játékokat, főleg a kicsiknek valót, amit értelemben-testben hamar kinőnek, a kis ruhákat szintúgy...
Szóval, a járgány nagyon bevált, mert már eddig is szeretett "vonulni" a kis széket tolva, de ez azért mégiscsak jobban gurul. :D Mindezt abban a reményben tettem, hogy segít majd elindulni, mert már nagyon szépen megáll kapaszkodás nélkül is. :)


Közben betöltötte az első évét is a kis picúr! Hihetetlenül rohan az idő, előttem van minden a szülés napjáról!
Sütöttem neki egy kis piskóta tortát, vanília krémmel, pici baracklekvárral és beborítottam marcipánnal (ez utóbbit inkább a mi kedvünkért) :)Olyan nagy boldogság, hogy velünk van!

4 megjegyzés:

 1. Szinte hihetetlen, mennyire száll az idő. Nekem is úgy tűnik, mintha most született volna a legfiatalabb " Pasid". Nagyon aranyos. Gyógyuljanak meg minél hamarabb.
  Köszönöm a sok szép mintát, amit megosztottál velünk.
  Kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog új Évet.

  VálaszTörlés
 2. Mindenkinek jobbulást, kellemes Ünnepeket és Bálintnak persze boldog szülinapot kívánok! Még anno Dórimnak nagyon bejött ez a tologatós, amikor még önállóan nem tudott járni, ezzel masírozott fel-alá a lakásban. Csak aztán elvettem tőle, mert megszokta, hogy nekitámaszkodik és a súlypontját előre helyezi. Pikk-pakk ment már magától is aztán. :)

  VálaszTörlés
 3. Szerencsés vagy! :) Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet! :)

  VálaszTörlés
 4. Édesek!!!

  Áldott Karácsonyt kívánok Neked és Szeretteidnek!
  Ildikó

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online