2013. szeptember 20.

Tekergő

Ábel nagyon szereti a Richard Scarry - féle Tesz-Vesz város mesét. Kedvence a meséből Tekergő, a kukac. Mivel már a mesén kívül is mindennapi látogató felénk, képzeletbeli barát lett, gondoltam meglepem vele, hogy kézzel fogható legyen. 
Egyik nap rákerestem a neten és megtaláltam ezt a remek blogot Lowly Worm szabásmintájával.
Itt-ott kicsit átvariálva elkészítettem. Talán túl hosszúra sikeredett, 51 cm lett, de Ábel teljesen elégedett vele, és ez a lényeg! :D 5 megjegyzés:

 1. Nálunk is menő Tesz-vesz város! :) A poén, hogy amikor megláttam az általad készített Fér Egont, akkor azt hittem, hogy egy botból van. Úgy néz ki, hogy a Te és a rossz szemem megihlettetek. :)) Ha megalkotom, akkor Rád hivatkozom! :)

  VálaszTörlés
 2. Nem csodálom, hogy Ábel elégedett!

  VálaszTörlés
 3. Úristen, de jóóó! :) Imádtam gyerekként a Tesz-vesz városka lakóit, zseniális lett a kukacka! :) A blogodhoz külön gratulálok, gyönyörű, igényes és valóban egyedi dolgokat készítesz! :)

  VálaszTörlés
 4. Need To Boost Your ClickBank Commissions And Traffic?

  Bannerizer makes it easy for you to promote ClickBank products by banners, simply go to Bannerizer, and get the banner codes for your picked ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator Tool to promote all of the available ClickBank products.

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online