2012. október 5.

Bogárka

Az én csöpp bogaramnak, jövevényemnek, Bálintomnak varrtam ezt a tildás kis bogárkát. Ábel is megszeretgette, de abszolút elfogadta, hogy ez a Bálinté lesz. Persze nem játék, drót van benne, hanem dísz a kiságy fölé. 

Hogy mire teszem, még nem tudom. Elképzelésem van.

Nem is meséltem, hogy a nyáron nagy fennforgás volt az otthonunkban, hogy a csöpp majd elférjen, ha megérkezett. Ábel szobájába került a mi ágyunk a kisággyal, és Ábel kuckója lett a mi korábbi hálófülkénk. Kicsi a lakás és nagyobb lesz a rakás, de mint tudjuk, sok jó ember kis helyen is...
Szóval, pattintani kellett egy kisebb gardrób szekrényt (ami már el is kelt) és szereztünk helyette egy jóóóó méreteset. Ebbe a kicsi dolgai is elférnek. A kiságy fölé polcot nem szeretnék, biztonsági okokból, mivel az a fal vékony gipszkarton. Egy hosszú akasztóra gondoltam, amire mindenféle cukiságokat lógatnék. Szütyőt néhány apróságnak, és pl. bogárkát. Esetleg képek kerülnének fölé. A kiságy oldalára kerülhetne még valami szép zsebes tároló, de lehet, hogy nem is lesz rá szükség.

Ábel ágytakarója és falvédője csúf módon még mindig befejezetlen, de már tényleg csak kis híja van. Készül neki még könyvespolc, amire felkerül egy remek bagoly könyvtámasz, ami már kész, de még nem mutatom. Ha teljesen elkészül a kuckó, mindent fotózok.! :)1 megjegyzés:

  1. A fészekrakó ösztön csodákra képes!
    Nagyon ötletes, kedves a bogárka!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online