2012. augusztus 27.

Kicsit elírtam...

...legutóbb az időt. Azt írtam, holnap jövök, ehhez képest azt kellett volna, hogy hónap jövök. Lassan három hónapja is lesz, hogy írtam. Szégyen gyalázat, és mégsem. Csúnya dolog azokkal szemben, akik nézelődnének nálam (ugye Viki ;D), másrészt nagyon nem hiányzik mostanság a net, a blog, a gép. Bántó ez, vagy érthető? Remélem, az utóbbi részetekről. A fb-on még csak megfordulok, mert megnézem az üzeneteket. És igen, a fb-ra még felteszem a képeket, de a blogra már lusta vagyok. Mintákat is tervezgettem , de semmi érdemleges, vagy még félkész.

Szóval "holnapra" olyan dolgokat akartam hozni, amelyeket nem rendelésre készítettem, hanem olyan tárgyakat, melyekkel barátokat, ismerősöket szerettem volna meglepni. Kit ezért, kit azért. :)

Akkor jöjjön  sorban:

Elbúcsúztam az én kis osztályomtól. Ez mindenképp bekövetkezett volna, nemcsak a várandósságom miatt. Iskolaotthonos osztály volt két évig, két tanító nénivel, 3-4. osztályban már egyikünk viszi tovább őket. Közös megegyezéssel Viki.
Készítettem emlékül a gyerekeknek egy-egy monogramos könyvjelzőt, egy kis üzenetre akasztottam, amibe még egy csokit is elrejtettem. Én is kaptam ajándékokat, 26 szál gyönyörű vörös rózsát, megható ünnepséget, gitárszólót, szeretetet és sok-sok szép emléket. :) Nagyon édes csapat volt, remélem lesz szerencsém még ilyen remek osztály(ok)hoz! :)
Ezt a lila rózsás kis dobozt Katica kolléganőmnek készítettem. Nagyon nehéz időszakon ment át és szerettem volna egy csöppnyi jókedvet okozni neki. Bár Ő mindig, minden körülmények között meg tudja őrizni a derűjét, ezért is szeretem annyira.Anita kolléganőm (akivel évfolyamtársak, no meg egy ideig kollégiumi szobaszomszédok voltunk főiskolán és a sors újra összehozott) névnapjára szintén egy dobozkát kapott (a dobozkészítés szinte már a profilom :D). 


A könyvjelzőnek története van. Összejöttünk néhány kolléganőmmel varrócskázni, beszélgetni és megmutattam nekik a szalaghímzést. Nem mellesleg nekik akkor árultam el, hogy tesó lesz a háznál. :) Szóval, ezt a  gyönyörű rózsát Anita hímezte, én csak kiegészítettem levelekkel és formába öntöttem. :) A többi rózsát is mutatom. :)

Ez a rózsa Viki műve, szintén csak összeállítottam. Az ollóőrt én hímeztem neki a két közös évünk emlékére. És hát ollóőr ollóhoz dukál, ezért azt is kapott. :)Ez Ági kolléganőm rózsája.


A lila rózsából Szilvi kolléganőm kislányának, Szonjának készült hajcsat. És hogy Szilvi se maradjon ki a jóból, neki már én készítettem a könyvjelzőt. :)
Ez a doboz Juditnak, egy remek embernek, egy nagyon jó igazgató helyettesnek készült. El kellett búcsúznunk, mert már nyugdíjba vonult. Annyira közvetlen, kedves ember, hogy olyan, mintha ezer éve ismerném, pedig valójában csak 2 éve. :)

Tettem a dobozba egy kis finomságot és egy hűtőmágnes szívecskét is. 


Majd újra jövök. Mást nem ígérek, mert nem tartom be...
;)

9 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Zora, köszönöm a kedves szavaid! Örülök, hogy ezt tükrözik a tárgyaim! :)

   Törlés
  2. Zora, köszönöm a kedves szavaid! Örülök, hogy ezt tükrözik a tárgyaim! :)

   Törlés
 2. Kedves Barbi! gyönyörű dolgokat készítettél! Hihetetlen, hogy mennyi mindenre van energiád! nem csodálom, hogy a leírásra már nem jut :) Azért mindig nagyon örülök, ha olvashatlak - mert én nem vagyok fb-os... Örülök annak is, hogy egészségesen, jókedvűen telnek a VÁRÁS napjai! :)))

  VálaszTörlés
 3. Hát, nem unatkoztál! Aranyosak, ötletesek.
  Jó egészséget neked és a babának!♥

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű szépségekkel búcsúzkodtál egy időre.
  Pihenj azért nagyokat is!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online