2012. április 23.

Pozitív események

Ó, hol is kezdjem! A hetekben két fontos dolgot tanultam, nem hármat, és abból az elsőt már eddig is tudtam.

1. Ha a Jóistent szívből, őszintén kéred, mindig megadja, amire vágysz! (ezt tudtam, hittem mindig is)
2. Ne légy türelmetlen! (ezt egész életemben nehéz lesz leküzdenem)
3. És ha pozitív vagy, pozitív dolgokat vonzol magadhoz (halmozottan) az életben! (ezt  most olvasom, bár valójában ezt is tudtam már)

Igen, mivel kértem, adatott, pozitív, minden szempontból! Íme eltűnésem tárgya, gyönyörűsége!
Lenne kézműves mutogatni valóm is, de most ez kit érdekel! :D

Vívódtam, mikor meséljek nektek, mert ugye mondják, három hónapig inkább ne.Várjon az ember lánya, míg biztos a biztos. De van nő, aki ezt kibírja? Szerintem nincs és ha egyszer annyira boldog és elégedett vagyok, mert már olyan rég  vágytam erre!

Érdekesen indult. Először is, egy darabig apuci volt az akadály, aggódik folyton a jövőért, hogyan neveljük fel őket, miegymás. Persze sokan és sokáig győzködtük, hogy  kell tesó, nem lényeg a körülmény, hisz mi is így nőttünk fel, blablabla... Őt is megértettem, nem is erőltettem a dolgot. Utóbbi hónapokban beadta a derekát (is)! :D Azt hiszem tényleg az az érv segített, hogy Ábel olyan egyedül van a családban, sehol egy  hasonló korú kicsi.

Mivel nagyon készültem egy tesóra, nagyon vágytam rá, az utolsó mozzanatig figyeltem minden rezzenésére a testemnek, olyannyira, hogy szinte a legelején vettem észre a  várandósságot. Nagyon hamar csináltam tesztet. És innen indult saját magam teljes beparáztatása. Mellesleg ebben az időben paskolgatta a hasam Ábel, hogy baba van benne, hihetetlen, hogy megérezte! :D

Na szóval, ápr. 10-én, Húsvét utáni kedden csináltam két tesztet, (a második teszt ellenőrzi az első tesztet :D). Nagy sebbel-lobbal felrohantunk szombaton a magánrendelésre. És pofára estem, retteneteset csalódtam, mert a doki nem látott semmit. Mivel aznap egy vérteszt is igazolta, hogy terhes vagyok, a doki mondta, vagy korai terhesség, vagy méhen kívüli lehet. Na, persze ilyenkor az ember rögtön a rosszabbik felé hajlik (nem is értem miért). De hála az égnek, van nekem egy drága Anyukám, Anyósom, Férjem, Rokonok, és nagyon drága Kollégák, akik igyekeztek a jó felé terelni!

A doki visszahívott keddre, egy újabb uh-ra, plusz vérvételre, hogy növekszik-e a hcg szint. Keddre a hcg megduplázódott és némi  változás is történt odabent, de még mindig nem mondta ki nyíltan, hogy az ott az, ami/aki! A következő szombaton már 15mm-es kis petezsákot láttunk! Bizonyíték fentebb! :D És most már papíron is 5-6 hetes állapotos vagyok! Hihetetlenül boldog, hihetetlenül émelygésmentes!

Ábellel sem voltam rosszul, csak a  meleget nem bírtam, ez most is biztosan így lesz. Pici szurkálódás van odalent, ami emlékszem, hogy normális. Bár az is inkább a beágyazódás hetében volt erősebb. Folyton aludnék és mindenre, de mindenre lusta vagyok. 

Ami még nehezítette a bizonytalan napokat, egy ronda nátha, még most is kikészít a  köhögés, ráadásul lázas is voltam két napig (szerencsére 38 felé nem ment). Hűtő-fürdő, vizes törölközők,  Stodal, méz, tea, ennyit mertem. Bár máskor sem vagyok híve a bogyóknak, ha nem muszáj. A köhögés nagyon nehezen múlik, agyonráz és a rekeszizmom majd le szakadt pár napig. Azért javulgat. :)

Fő a pozitív hozzáállás, a pozitív dolgok bevonzása! Ezért sűrűn mondogatom magamnak, ó már sokkal kevesebbet köhögök... (persze, most is köhögök :D).

A suliban első osztállyal kezdtem volna a következő tanévet, helyette pihizek és az új évben már babázok, ha a Jóisten is úgy akarja! Márpedig úgy látom afelé hajlik! :D

38 megjegyzés:

 1. Úgy örülök :))) Drukkoltam, tudtam, mennyire vágytál még egy picire :) Szívből gratulálok, Veled, Veletek örülök!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Barbi!Annyira örülök! Az én kolléganőim között vannak, akik már több beültetésen is átestek, annyira szeretnének babát!Az elsősök meglesznek mással is, ti figyeljetek erre a picire!

  VálaszTörlés
 3. Drága Barbi!
  Még a hideg is kirázott, miközben olvastam a soraidat! Tudom, mennyire vágytál rá, és most úgy gondolom felhőtlenül boldog vagy! Szívből gratulálok (picit irigykedve :-) )!, vigyázz nagyon magatokra és mindenről szeretnék beszámolót! :-) :-)
  puszi
  Dia

  VálaszTörlés
 4. Teljes szívemből gratulálok! Minden szépet és jót kívánok!:)

  VálaszTörlés
 5. Sok szépet és jót Nektek, gratulálok. :)

  VálaszTörlés
 6. Szívből gratulálok neked / nektek! :)

  VálaszTörlés
 7. Ó,Barbi!Csodálatos hír!!!!!!!!Beleborzongtam!!!Annyira értelek: én is mindig ennyire vágytam a babáimra!!!!!♥
  Imádkozom érted,értetek!!!!Csoda-csoda hátán!!!!!!Hurrá!!!!!!!!!♥♥♥

  VálaszTörlés
 8. A bloglistában a kis képen a két csíkot láttam meg először, és hatalmas mosolyra húzódott a szám, Barbi, nagyon nagy ölelést küldök:)))))

  VálaszTörlés
 9. Nagyon gratulálok és szorítok, hogy minden rendben menjen!

  VálaszTörlés
 10. Tiszta szívből gratulálok s örülök örömödnek-örömeteknek!!!

  VálaszTörlés
 11. Nagy gratula a boldog kismamának :)!!!

  VálaszTörlés
 12. Drága Barbi! A legcsodásabb az életben egy babóca! Gratulálok és figyelni fogom, miket írsz majd róla!!! Nálunk Lili rengeteget énekelt a pocaklakó tesónak és sokat simogatta a hasamat, ahol lakozott. Mikor Anna már nagyobb volt, ki is dugta a lábikóját, valahányszor simogattuk a hasamat és azóta is szereti, ha a talpát simizzük, pedig már 11 éves. Nahát, csodás érzés lehet ez neked, nektek. Írj sokat! Szeretettel: Maminti, a kicsi zöld tündér

  VálaszTörlés
 13. Veled örülök, de tényleg! Annyira nagy öröm egy ilyen szeretettel várt bébi! Kívánom, hogy az ÚR őrizzen benneteket!

  VálaszTörlés
 14. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Gondoljatok ránk, mert még nagyon az út elején vagyunk! :D

  VálaszTörlés
 15. Nagyon szorítottam, csendben, hangtalanul, de most együtt örülök az örömödnek. Csodás napok, hetek hónapok állnak előtted.
  Szívből gratulálok, s jó egészséget kívánok!

  VálaszTörlés
 16. Ó, bárhogy is, de én sejtettem:)
  Annyira örülök, Barbi, mert tényleg tudom, milyen nagyon akarni valakit:)
  Ölellek!

  VálaszTörlés
 17. Juhhéjjj!
  De jóóó! :-)))
  És hihetetlen, hogy Ábel megérezte...!:-)
  Csodálatos!
  Nagyon örülök Nektek!

  VálaszTörlés
 18. Csodálatos örömhír!Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
  Ölel: Dorka

  VálaszTörlés
 19. Drága BArbi!

  Isten éltessen Benneteket! Vigyázz magadra és legyél nagyon boldog!!!!

  VálaszTörlés
 20. Tényleg titkolózott a kis betyár, de a lényeg a HAPPY END!!!
  Pusz: K + D

  VálaszTörlés
 21. Gratulálok, vigyázz magatokra!

  VálaszTörlés
 22. Sok szeretettel gratulálok ! :)

  VálaszTörlés
 23. Barbi, annyira örülök és szívből gratulálok!

  Bár, már ifjúsági védőnőként dolgozom és nem várandósokkal-csecsemőkkel,mégis annyira lelkesít és boldoggá tesz, ha új élet készülődik a világra!
  És képzeld,ma tudtam meg azt is, hogy egy kolléganőm több év,és két sikertelen terhesség után szintén babát vár!

  VálaszTörlés
 24. Szia Barbi!

  Szívből gratulálok, ez nagyon jó hír!

  VálaszTörlés
 25. Drága Barbi, tudom mennyire vágytál erre a kis csöppségre, aki most már befészkelte magát jó időre nálad... szóval veled együtt örülök! Nagyon! :) A kicsi gyerekek még tudják, hogyan kell az ilyesmit felismerni, szóval Ábel nem véletlenül dobolgatott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem Anita, nálad is mielőbb ilyen bejegyzést olvashatok! Gondolok Rátok!

   Törlés
  2. De jó lenne... csak kezdem kicsit megint elveszteni a reményt. Igazán megmondhatná valaki, hogy mennyit kell még várnunk, mert nekem már igencsak hosszúnak tűnik. Egyszer aztán majd hátha, lehetne ez is olyan ragadós, mint a nátha. :)

   Törlés
 26. Jó volt olvasni a soraidat, szívből gratulálok és jó egészséget kívánok!

  VálaszTörlés
 27. Köszönöm a sok kedves hozzászólást, hogy velem együtt örültök! :D

  VálaszTörlés
 28. Gratulálok! Problémamentes terhességet és könnyű szülést kívánok! :-)

  VálaszTörlés
 29. Barbikám nagyon vigyázz magatokra, és gratu a kis jövevényhez, olyan jó volt olvasni a soraidat, problémamentes várandósságot kívánok. Olyan csodás-csodás időszak ez, imádtam mind a hárommal én is :)

  VálaszTörlés
 30. Örülök, hogy lesz Ábelnek is kistestvére!Úgy látszik tényleg megérezte :)
  Csodálatos dolgok várnak Rátok, vigyázz magadra!

  VálaszTörlés
 31. Gratulálok! Sok boldogságot a továbbiakra is!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online