2011. szeptember 27.

Törpeség


Ismerősök, ismeretlenek blogjain barangolva, művészi szépségű, kidolgozott, egyedi, igazán rájuk jellemző munkáikat látva rájöttem, micsoda kis törpe vagyok én ebben a blogvilágban. Ez kicsit elkeserít, lehetnék-e valaha én is "olyan"... Aztán rájövök, nem baj, hogy nem vagyok olyan, de törekedhetek rá... És jó töltekezni az ő szépségeikkel... :)

18 megjegyzés:

 1. Szerintem elég sokan pont Rólad gondolják ezt (nem a törpeséget!):)

  VálaszTörlés
 2. Igen, pont ezt akartam írni, hogy én a Te munkáid láttán érzem ezt! De addig jó (szerintem), amíg így tudunk rácsodálkozni másokra, és nem csak a tükörre :)

  VálaszTörlés
 3. Előttem már elmondták, csak bólogatok itt magamban. :-)

  VálaszTörlés
 4. Barbi, épp neked nem kell ezen rágódni, mert a Te munkáid is ugyanolyan irányadóak - pont, mint ahogy az előttem szólók mondták!
  Egyébként vagyok így ezzel én is, ahogy nézegetem a jobbnál-jobb blogokat, de szerintem mindenki tesz hozzá valamit a világhoz!

  VálaszTörlés
 5. Nekem mindig itt van példának a te gyönyörű hímzésed a gép fölött. Ha valamit elnagyolnék, akkor csak ránézek és máris tudom, hogy az ilyen aprólékos igényességnél nincsen nagyobb csoda. Szóval ne gondolj ilyeneket. :)

  VálaszTörlés
 6. Próbáltam elképzelni, hogy mit láthattál... nem sikerült. Nem baj, ha a tökéletességre törekszünk, de a saját munkádat nézd ugyanolyan szemmel, mint a "nagyokét", mert megérdemli... ;) Ja, és kedves barátném, ne feledd, egy jó fotó... hány olyan alkotást láttunk már élőben, aminél megdöbbentünk, hogy mekkora a különbség a fotó és a valóság között?? Én egyébként mindig megsimogatom, elgyönyörködöm a kis dobozkám szépségén... mert Te csináltad, nekem... és ez pont elég!

  VálaszTörlés
 7. Na, Barbi! Én pedig pont a Te blogodat és a különleges egyedi mintáidat, munkáidat fedeztem fel nemrég ilyen odaadással, mint amilyennel Te szörfölgettél másoknál... :-)))
  Szíved joga törpének érezni magadat, mert ki vagyok én, hogy megmondjam, mit érezz....
  De hidd el, életem egyik meghatározó élménye lesz, hogy a játékfelhívásod révén megtaláltam a mintáidat és újra visszatértem a keresztszemezéshez, amit oly rég nem csináltam, pedig mindig is szerettem...
  Örökké hálás leszek Neked ezért a különleges inspirációért! Mert a csodálatosan finom keresztszemes munkáidból árad valami megmagyarázhatatlan, ami Belőled, Tőled jön, mert benne vagy teljes szíveddel...
  (Én például kifejezetten szeretek "törpeség" lenni, mert így még nagyobb öröm, hogyha valaki még így is felfedezi a munkámat...)
  Nem tudom milyen szeretnél lenni, de egy újdonsült rajongód kedvéért..., a kedvemért maradhatnál ilyen, amilyen vagy... :-)))
  Mert "kincsértékű" vagy... :-)))
  Nekem legalábbis...

  Szeretettel:
  Kriszta

  VálaszTörlés
 8. A témához nagyjából semmit nem tudok hozzá tenni, mert igazuk van az előttem szólóknak. DE felmerült benne a kérdés: a blogra értetted, vagy a munkáidra? Mert a legfontosabb, hogy mit alkotsz, a blog meg látod megy... És én is szeretettel és érdeklődve figyelem a munkásságodat. Csak így tovább! :)

  VálaszTörlés
 9. Ez , kérem, egy vicc, ugye? Még hogy te, és a törpeség...! Hah... az egyik legnagyobb. :)))

  VálaszTörlés
 10. Ugye ez nem a -Te bejegyzésed? ennyire nem lehetsz önbizalom hijján, gyorsan menj el egy trénigre

  VálaszTörlés
 11. Nekem te vagy a kedvenc tervezőm!
  S abban a szerencsében részesültem, hogy egy általad készített doboz boldog tulajdonosa lehetek! S ez a doboz az egyik legféltettebb kincsem!

  Ölel: Dorka

  VálaszTörlés
 12. Barbi én is csak erősíteni tudom az előttem szólókat! Szerintem te vagy az egyik legmeghatározóbb a blogvilágban. A munkáid és mintáid inspirálóak, kidolgozottak és valami teljesen egyedi világot alkotnak! Nagyon szeretek hozzád járni!!

  VálaszTörlés
 13. Amikor ennyi szép kincsértékű gondolatot olvasok nagyon büszke vagyok rád! P.

  VálaszTörlés
 14. Ezt nem megbantasbol, hanem szeretetböl irom: te lüke vagy! :))
  Gyönyörüek az alkotasaid es a blogod is. De mar leirtak mindent elöttem, teljesen igazuk van.

  VálaszTörlés
 15. 423 állandó olvasóval törpe????? Te kis vicces! :))) Látod, sokan szeretjük és töltekezünk az oldalaidból, de az inkább megnyugtató - mármint nekünk igazi törpéknek -, hogy a nagyok is tudnak feljebb nézni! :)))

  VálaszTörlés
 16. „Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál.” - P.S. I Love You


  Csodálatosak a munkáid! Finomak, tökéletesek, egyediek. Ott vagy minden alkotásodban. Szeretek ide járni :)

  VálaszTörlés
 17. Én is azt gondolom,hogy nagyon ki lehetsz fáradva, mert ezt egy rossz pillanatodban írtad.De nem baj,mert így legalább meg tudunk támogatni....Ölelés!

  VálaszTörlés
 18. Nnnna, én se tudok itt már sokat mondani. Talán azt, hogy kiérlelt, jól körülhatárolt stílusod van, és mióta kézbe is foghattam azokat a műgonddal kidolgozott aprólékos munkáidat, hát, még jobban tetszenek maguk a minták is.
  Kedves Törpe, hát akkor pusszantás.
  Holnap küldök egy fotót is!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online