2011. május 17.

Dobozolok, mint Tóték

Persze máris ellentmondok magamnak, mert üvegekkel kezdem.
Több, mint tíz ilyen kis üvegcsét készítek a Komódba. Egy részükön szalaghímzés díszeleg majd, a többin keresztszemes hímzés, vagy gomb. Elől kis címke.
Belül kerámiagombocskák és egyéb apróságok lesznek...
Meglátom mennyi üveg lesz összesen, kiderül, addig veszek-e még paradicsompürét. Biztosan. ;D
A gombocskák főként azoknak fognak tetszeni, akik szeretik az egyedi, egyáltalán nem tökéletes, kézzel készült apróságokat!Ahogy korábban írtam, több doboz is készen van már, de most csak egyet mutatok, azt is belülről.
Úti varrókészlet lett. Egy tenyérben elfér. Mert miért ne lehetne egy úti varrókészlet is szép, csinos, miért kell gagyi műanyag dobozokba tenni a hozzávalókat?
Ez egy apró fémdoboz, amin egy elöregedett kék bársony anyag volt. Ezt leszedtem és bevontam festett vászonnal, belül egy színben passzoló pöttyössel béleltem. A gombok, cérnák apró bobinákra kerültek. Az ollót elrejtett mágneskorong tartja, a tűket apró filcbe lehet szúrni, alul egy befűző lapul. Szalaggal záródik. A tetejét hímzés díszíti, de ezt majd látjátok, ha egyszer feltöltöm. ;D
Ami különleges még ebben a dobozkában, hogy maga a fém dobozka nagymamám ékszereinek egy részét őrizte. Szóval, aki ehhez hozzájut, egy falatnyi családi emléket is kap majd tőlem! :D
És persze mindent, ami belevaló és a fotón látható.
2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online