2011. március 22.

:(

Az előzőleg mutatott párnácska nem az én munkám, a belinkelt blogról való, amit ma már én sem tudtam megnyitni sajnos. :( Pedig annyi szép free minta volt fenn, és én balga, nem mentett el egyet sem, még ezt a madarasat sem. Nem tudom, mi történt a bloggal!

11 megjegyzés:

 1. csak meghívóval lehetett erre a blogra ránézni, nekem nem engedte a tegnap... nem tudom téged hogy engedett be... kell kérni meghívót a blogtulajdonostól, s csak akkor lesz megtekinthető...

  VálaszTörlés
 2. most látom, állítólag törölték a blogot... kár...

  VálaszTörlés
 3. Én még megnéztem a blogot.... hát bizony nem csak free minták voltak ott, hanem újságokból, eredeti kittekből bescannelt dolgok..... Biztos hirtelen megnőtt a blog látogatottsága, s erre azért figyelnek...

  VálaszTörlés
 4. Nekem még sikerült tegnap bekukkantanom a blogra, és néhány mintát lementettem.Ha gondolod elküldöm őket, igaz a madaras nincs köztük:(

  VálaszTörlés
 5. Én nem is néztem meg, de ahogy olvasom Sasa írását, ha jogvédett cuccok is voltak kint, lehet, hogy valaki innen Tőled odatalált, és jelezte az illetékeseknek.
  Nem játék a jogvédelem, szerintem nem érdemes szórakozni ezzel...

  VálaszTörlés
 6. Én is megnéztem tegnap, néhány mintát mentettem, de a madarasat én sem...és arra gondoltam, a többiért még visszamegyek később.
  (pl RICO vagy DMC mintafüzetből is láttam ott képet, nem volt megnevezve hogy honnan van...)

  VálaszTörlés
 7. Ó,annyira sajnálom,hogy én sem mentettem el mintát,pedig csodaszépek voltak.Csak a blog linkjét,hogy majd ma.:(
  Szerintem is nagyon megugrott a látogatottsága, és észbekapott valaki-sajnos.

  VálaszTörlés
 8. Én olvasója voltam, és csodálkoztam is, hogy rengeteg jogvédett mintát feltöltött. Ez a madaras minta egy acufactum könyvből van, írjatok nekem mailt, ha "jobban meg szeretnétek nézni"!! Ninának igaza van, nagyon kell erre figyelni! Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy én is mentettem el tőle - gyarló módon. Szerintem törölték a blogot.

  VálaszTörlés
 9. Lányok, megértem én miért zárták a blogot, csak azt nem, hogy akkor miért tették elérhetővé előtte ezeket a mintákat. Nem meghívós volt a blog, hisz én véletlenül találtam oda. No mindegy, csak olyan szépek voltak! :)

  VálaszTörlés
 10. Barbi!

  Ha előzőleg megnyitottad a mintát, akkor az előzményekből még elő tudod hívni, nekem sikerült.

  VálaszTörlés
 11. Gyönyörű MIND! Eszter jó szó játékot hírdetett és én itt vagyok,hogy jó szót mondjak Neked:)
  http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online