2010. december 5.

Eric Clapton és bundáskenyér


Ezzel kezdődött a vasárnap reggel.
Soha jobbat. Vasárnap reggel nálunk Zs mindig bundáskenyérrel nyit (ami eddig Ábel nagy kedvence volt, de mostanság csak belecsipeget). És mellé Zs-nak egy kis blues-hoz volt hangulata. Nekem is jólesik.
Most mindenféléről írok.
Először is már megint/még mindig göthősek vagyunk. Általában Ábel és én. Zs elvan.
Ábel nagyon rondán köhög, ezen kívül nincs semmi baja, csak szájmenése. Rengeteget dumál (főleg, hogy egy kemény hete újra járunk bölcsibe :D). Természetesen Mikulásmizéria van. Izzítják őket a dadusok. Ma este tesóm beöltözik, meglepi Ábelt és Darinát. Krisztivel kíváncsian várjuk a reakciót: sírás vagy öröm? :) Vagy akár mindkettő. Dédi szerint még túl kicsik hozzá, szerintem meg pont most kell a Mikulás és még ovis korban, ugyanis szomorúan tapasztalom, hogy az elsőseim már meg-megsúgják a fülembe, hogy bizony anya és apa a Mikulás...
Volt fotózás a bölcsiben, alig várom, hogy lássam a képeket Csipotról karácsonyi keretben! :D
Megnyírtuk anyával, a fürtjei ugyan odalettek (míg újra meg nem nő a haja), de olyan édes így is, igazi nagyfiús!
Anyukám karácsonyi ajándékát már most megkapta, ugyanis egy kiscicát kapott (és már el kellett választani az anyjától)! :D Régen is volt macskánk, most pedig igazán jó, hogy ne legyen egyedül. Másrészt Ábelnek is lett egy helyes pajtása. Marcipán/Marci nagyon virgonc, Ábel nagyon szeret vele bújócskázni, dobozban hordozza, mérőszalaggal huncutkodik vele. Majd levideózom! :D

Valamelyik este lefektettük Ábelt, néztük a tévét és motyogásra lettünk figyelmesek. Lenémítottuk a műsort és Ábel így altatta magát:
-Saci mama is alszik, Maca mama is alszik, Timike is alszik, Petike is alszik, Tibi is alszik, apa is alszik....
Olyan édes volt, ahogy az egész családot felsorolta! :D
Sokat szokott beszélni elalvás előtt.
Szavajárása az 'aha' és a 'nem tudom' és mindkettőt nagyon jópofán, sajátos hangsúllyal tudja mondani. :) Állandóan azt fújja: 'kérek valamit'. Ilyenkor a hűtőre gondol (egyfolytában joghurtot enne, vagy egyéb nyalánkságot...) :D

Más:
Végre megérkeztek a swap ajándékaim, többet alant láthattok róla! :D
És alakul az itthoni karácsonyi fíling is. Pocsék az elemtöltőnk így nem nagyon tudok fotózni, de amint sikerül, hozok képeket a lakás hangulatáról. :)
No meg a Mikulás partyról! :D

3 megjegyzés:

 1. Eric Clapton az egyik (legrégibb) kedvencem!!!! Aranyos Ábel altatója, micsoda élmény lehet hallgatni és örökre megjegyezni...:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon kíváncsi vagyok a videóra! :D
  A cicátokról jut eszembe, hogy van egy Marcipán cica című lemez, ami egyszerűen fantasztikus. Marcipán cica hangja pedig az a Szőlősi Irén, aki annak idején a Futrinka utca Cicamicája volt. Nemsokára lesz is egy előadás a Bábszínházban, talán még karácsony előtt, esetleg ha ki tudtok ruccanni, megnézhetitek. :)
  A leglátványosabb gyerekprodukciók közé tartozik (na nem díszletben), ahol még a gyerekeket is bevonják az előadásba, időnként együtt táncolnak vagy tornáznak a színpadon. :) Csak dicsérni tudom!

  VálaszTörlés
 3. Ábel csúcs! :)
  Jobbulást nektek!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online