2010. október 16.

Helyzetjelentés

Kép: Internet


Élünk, de nem virulunk. Hacsak nem a lázrózsa Ábel arcán.
Bábellel sorra megkóstoljuk az összes bölcsis göthőt. Különös kórságok ezek: 1-2 napig tartanak, aztán gyorsan mennek, de hetente jönnek. Némelyiket beazonosítani sem lehet, már gondoltunk a nagy rágófogakra is, nem azok jönnek-e.
Közben a derekam kipurcant, rettenetesen fáj, de mióta Csöpeszt megszültem, havonta egyszer így van ez... Egyik nap kicsit jobb, aztán a másik nap újra rettenetes. Úgy gondolom, jobb, amikor jövök megyek, rosszabb, ha ülök, fekszem és nem mozgatom...
Viki kolléganőm dereka dettó. Neki sajnos komolyabb. Szerencsémre, a helyettesítés meg lett ügyesen oldva, nem bírtam volna egész nap Ábel és a derekam mellett.
Ezeket leszámítva elvagyunk.
Gyűlölöm ebben az időszakban a folytonos reggeli ködöt, a délután 5 órát sugalló reggeli szürkeséget. Azt, hogy reggel szinte már kesztyűt kell venni, délben pedig szakad rólam a víz a sok ruha alatt. Hiába no, közeledik a november.
És a karácsony! Ez az egy önt belém erőt! Már agyalok, kinek mit. Nehéz, nagyon nehéz jó dolgokat kigondolni! Kézműves ajándékokról most nem is álmodozom, mert nem fogom tudni teljesíteni. :(
Egyébként sokat bőgtem mostanság. A karácsonyi ajándéklistán agyalva szakadt rám a szomorúság, hogy milyen nagyot fordított tavaly a sors a családunkon.
Ott vár a polcon egy lista, milyen tárgyakkal tartozom másoknak is. Csökken a sor, de nagyon lassan. Fotózni rémség ilyen fényeknél, bár nincs is mit.
Most is sok időt fordítottam a kitek tervezésére. Most már van egy kis karácsonyi kollekciónk.
Hónap végén, ha minden jól megy, jelentkezünk vele Ninával!
Ha időm és agyam engedi, hozok majd a mintablogra is karácsonyi motívumokat. Remélem összejön, ötlet van.
Apropó: Kitek.
Volt, aki kérdezte, hogy van-e még a mintákból. Igen, annak idején mondtuk Ninával, hogy amíg a készlet tart. Nos, a készlet még tart. :)
Szívesen félre is teszem a kívánságokat. Ha pedig elfogy valamelyik, vagy már csak 1-2 utolsó darab lesz belőlük, úgyis jelzem itt a blogon. :)

4 megjegyzés:

 1. A gyorsan jön, gyorsan megy a jobbik verzió: mi a harmadik hetet töltjük itthon ugyanazzal a nyavalyával :-S

  Nézz be hozzám, ha van egy csöpp időd :-)

  VálaszTörlés
 2. Jobbulást kívánok mindkettőtöknek!!
  Sajna ez az időszak van! Csodálkozok is, hogy Dorka még nem beteg...
  Jó kedvet, sok mosolyt kívánok!!!!

  VálaszTörlés
 3. Jobbulást kívánok!
  melyik bölcsibe jár Ábel, lehet, hogy Sárával egy helyre járnak, mert Ő is ugyanígy van :(

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online