2010. augusztus 22.

Barátok


A család után ők a legnagyobb kincseim! :)
Ma pocsék napom volt, tulajdonképpen tegnap is (itt jelzem tesóméknak, hogy velük nagyon jó volt!) és tulajdonképpen magam húztam le magam, apró dolgok miatt. Igen, időnként összegyűlnek bennem hétköznapi apró sérelmek, amiket máskor el is felejtenék, de időnként összegyűlnek és egy rossz pillanatban a fejem fölött összecsapnak. Ilyenkor minden bánt. (És valószínűleg én is megbántok olykor mást az aktuális hangulatommal.) Aztán tudom, hogy jobb lesz, de aznap nagyon nem az. Mint most is. De akkor jön két jó barátnő és elmegyünk pizzázni. Igaz, nem volt váratlan, elterveztük már, de olyan mázli, hogy pont akkorra, amikor leginkább szükségem volt rá! Ez nagyon kellett! Olyan jó volt csajok! Vissza, vissza, vissza...!
:) Pénteken a kiskölkökkel!
Puszi nektek! :)
Bearanyoztátok az estémet!

3 megjegyzés:

 1. Ne aggódj, lesz "vissza, vissza", de akkor a futást is be kell iktatnunk "vissza, vissza", mert sajnos az ilyen vacsik nem csak a lelkünknek tesznek jót, hanem a zsírpárnácskáknak is. De hülye vagyok, nekünk nincs is olyan, TÖKKKKÉLETESEK vagyunk! :-)És persze a lényeg: mi is SZERETÜNK! Úgyhogy ismétlésre fel! A fiúk pedig nyűglődjenek egy kicsit a gyerkőcökkel, ennyi jár nekünk! Pusszancs!
  Kriszta, vagyis neked Kriszti

  VálaszTörlés
 2. Szia Barbi! Jó egy-egy ilyen pár órás kimenő, szükség van rá, szükség van a barátokból áradó szeretetre és milyen boldog leszel, mikor te tudod viszonozni, egy újabb hatalmas pizzával, amikor másnak lesz pocsék hangulata, és te leszel ott, hogy kihúzd... Örülök h jól vagy;))

  VálaszTörlés
 3. Kedves Barbi!
  Nagyon örülök és köszönöm, hogy Te is velem játszottál!
  Cherry

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online