2010. június 7.

Az elveszett ajándék

Sajnos nem egy mese címe.
Ezek lettek volna Nina ajándékai, amik nem értek célba.
21 megjegyzés:

 1. Ez tényleg felhábotító!
  S én sírnék komolyan, ha ennyi munkám, elrepülne, miközben végig azon járt volna az agyam,hogy mit fog szólni a megajándékozott.
  Amit készítettél mind csodás!

  VálaszTörlés
 2. Borzasztó, hogy még mindig itt tart a magyar posta! Nekem is már annyi fontos levelem veszett el. De hogy ilyen gyönyörűségek elkallódjanak, ez tényleg nagyon fájó. Él bennem a gyanú, hogy nem véletelebül tünt el a csomagod.

  VálaszTörlés
 3. Ó, ez borzasztó!:'(
  Csodálatosan szépeket alkottál...

  VálaszTörlés
 4. Hú, de gyönyörűeket alkottál! Meseszép ez a doboz!
  Postás feleség vagyok, úgyhogy azt tanácsolom, ne hagyd annyiban! Az ajánlott feladóvevénnyel menj be a postátokra, kérjél egy keresvényt (neten is le lehet tölteni ezt a nyomtatványt, írd rá az értékét a levélnek és ha a posta nem tudja bebizonyítani, hogy hol a csomagod, a postának a többszörösét ki kell fizetnie. Ha nem, szólj és megpróbálunk utánajárni!

  VálaszTörlés
 5. Sajnos a pénzbeli kárpótlás nem vigasz ebben a helyzetben. De még hátha megkerül!

  VálaszTörlés
 6. Ennyit a magyar postáról...
  Amikor egy általam küldött csomagocska veszett el, kedvesen visszamentem érdeklődni, hogy most mi van. Kioktattak, hogy ők garanciát nem vállaltak semmire, és ez előfordul. Hja, kicsit sűrűn... Miért is hívjuk szolgáltatásnak, amiért fizetünk?!
  Amikor letelt a 10 munkanap, visszamentem tudakozványt felvetetni, elmondta kedvesen ez a hölgy, hogy nagyon sajnálja, de ezt ugye kitehetem az ablakba, sokra megyek a sajnálatával... :( Szerintem soha nem lesznek ezek már meg.
  É s a szívem szakad meg, annyira gyönyörűeket készítettél! Nem tudok mit mondani :(((( Megsirattam.

  VálaszTörlés
 7. DIA:
  ha a tudakozványra nemleges válasz érkezik (30 munkanap), akkor vissza kell menni kitölteni valami nyomtatványt és kérni a kártérítést, ami a feladási díj max. 15-szöröse, de kétlem, hogy ez engem vagy Barnit vigasztalná.... :(

  Nekem már tértivevényes levél is veszett el, vonogatták a vállukat.... Sokra megyek vele... Vigyem el személyesen, hogy tényleg odaérjen? Az óceán másik felére is??
  Szóval azért a 21. században ez röhej és felháborító.

  VálaszTörlés
 8. Én ehhez nem is tudok mit mondani... :(

  VálaszTörlés
 9. Szörnyű ez az egész. :-/
  A munkáid meg álomszépek!

  VálaszTörlés
 10. :(...szerintem egy kört azlrt megér, hogy bepróbálkozz a postán....

  VálaszTörlés
 11. Gyönyörű csomagot készítettél! Remélem előkerül...

  (Nekünk 4 hétig kevert a posta egy levelünket, mire visszaért a feladóhoz szakadtan, sárosan, de a lényeg a belseje sértetlenül. Az elsőbbségivel, ajánlottan feladott boritékban mind a négyünk komplett adóbevallása volt, a kitöltéséhez szükséges papírokkal, igazolásokkal... Csak egy kicsit voltam ideges.)

  VálaszTörlés
 12. Nagyon nagyon szépek.
  Szégyelheti magát a szarka.:-(

  VálaszTörlés
 13. A szívem szakad meg! :( (Szerintem valakinek szemet szúrt, hogy sok csomagocska érkezik Ninához... na most kiváncsi volt..)

  VálaszTörlés
 14. Nagyon szépeket készítettél... és örülök, hogy végül célba ért!!! :)

  VálaszTörlés
 15. It is good news to know that your gift for Nina arrived finally. I know how heart breaking it is to find that your package got lost in the mail.
  You did a wonderful job! Gorgeous stitching and finishing!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online