2010. május 25.

:)


"Manci néni" bevásárol...

Rég mutattam Ábelről képet. Na, most! :D
Megtetszett neki egy ronda reklámszatyor.

Szeretnék feltölteni egy édes videót is róla, de a youtube-on sem ment (hibát jelzett), ezek után nincs sok bizodalmam a bloggeren való feltöltéshez, de megpróbálom. :)

Kevés időm van alkotni, most hogy itt a jóidő, kihasználunk minden percet.
Ami pedig készül, az meglepetés lesz.
Ábel egyébként mostanság sokat fejlődött. Hízott, már alig bírom megemelni, és mindent nevén nevez, és utánunk mond. Szavakat még nem kapcsol össze, de mégis nagyot léptünk előre. Persze vannak még sajátos szavai. A cucu az a cumi (ezt én hívtam így, ezért lett ez a neve), a tejbegríz abi (amit először nehezen fejtettünk meg),a lámpa pápó (amire azt hittem eleinte, hogy azt hajtogatja papó - apára gondolván - , ez elég kellemetlen volt egy ideig, de már megszoktam), a cipő pedig pityő. :D A tesómék kocsiját határozottan suzukinak hívja (persze nála tututi). De már mondja, hogy bogár, gyere, sőt építs, végtelenségig sorolhatnám. :D
Szóval, sokat okosodott az én drágám!
Viszont a cumi még mindig a szájában lóg, a pelus pedig a fenekén, de bízom benne, hogy a nyáron meglódulunk minden téren, mert szeptembertől bölcsi!
Egyébként volt olyan hét, hogy minden reggelt azzal kezdtünk, hogy egymás után kétszer végig kellett nézni az ő kérésére az Elmo, dobd el a pelust dvd-t. Közben kezet mostunk, behozta a bilit csak épp ráülni és használni nem akarja. :) A cumit dugdosom, de olykor elgyengülök.
Majdcsak kikupálódunk.

3 megjegyzés:

 1. Milyen kedves dolgok is ezek! Amikor még nem volt gyerekem és ilyen beszámolókat hallgattam, sokszor elgondolkodtam, hogy ilyen a felnőtt kor?
  Aztán megszülettek az enyéim...azóta tudom, hogy ezek az "apróságok", amikről írsz, a felnőtt kor legszebb pillanatai.:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyos nagy fiú.
  Már megy bölcsibe ?
  Igaz nálunk is mennek az ikrek.
  Anyájuknak vissza kell menni dolgozni.
  A cumi meg majd elkopik:))

  VálaszTörlés
 3. Elkopnak majd ezek, az en lanyom egy even at olvasta a Bilikonyvet, mire nagyhirtelen rajott, hogy nemhogy bilibe, de wc-be pisil, onnantol kezdve durvan 2 het alatt beallt, hogy szobatiszta. Mi talaltunk olyan wc-deszkat, amibe be van epitve egy szukitett deszka a felnottdeszka es a fedel koze, ezzel nyertuk meg ot az ugynek:) Es onnantol kezdve most mar csak ejszakara adok neki pelust, ami hol ures, hol nem.
  Juliusban lesz 3 eves, szeptemberben megy oviba.
  Szoval hagyd csak, hogy nyugodtan tanulmanyozza Elmot:)

  Judit

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online