2010. március 23.

Kincsértékű csecsebecsék 1.

Sok szépséges kincsem lett a nagyszüleimtől. A címben azért szerepel az egyes szám, mert sorakozik utána majd több. Megmutatok még néhány szívemnek kedves emléket. Az első egy pávás gobelin. Apai nagyim nem hímzett, nem varrt, nem kötött. Szakács volt, ő mindig sütött, főzött (Hortobágyi húsos palacsinta, krémes, mazsolás csokoládétorta... mmmmm), de szerette a szép tárgyakat. :) Nem tudom, ez a kép honnan volt neki. A képet ugyan a falon fotóztam, de még nincs végleges helye, keresem a legideálisabbat. :)
(nehéz volt üvegen át fotózni, így tükröződik és nem teljesen olyanok a színek, mint eredetileg, talán az elsőn a legszínhűbb)

5 megjegyzés:

 1. Olyan érdekes ilyenkor belegondolni, hogy hol lehet most az a valaki, akinek a keze munkája... és ránk fog-e emlékezni majd valahol, valaki???

  VálaszTörlés
 2. Biztos, hogy fog Abile! Ha más nem, a gyerekeink tuti, ha továbbviszik az ő lakásukba a dolgainkat, ha mi már nem leszünk. :)

  VálaszTörlés
 3. Szépséges, szép kincsed van!:-)

  VálaszTörlés
 4. Én is mindig ilyenekre gondolok, mint Abile!:o) Biztos sok munkát meg szeretetet ölt bele a készítője! Én nemrég találtam rá nagybátyáméknál a mamám egyik gobelinjére, majd megmutatom egyszer, csak le kell fotózzam.

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online