2010. február 2.

:(

Csupán ennyi érzés van bennem a napokban:

végtelen szomorúság
értetlenség
düh
fáradtság
üresség
csalódottság
félelem
fájdalom
hitetlenség (nem a hitemmel szemben)
...

A többit meg sem bírom fogalmazni.
És mikor melyik kerekedik felül.
Nagyon szeretnék már túl lenni ezen a héten.
Persze vannak jó érzések is bennem.
És van, ami és akik segítsenek.

Azt hiszem néha átok, hogy az ember ennyire bonyolult lény...

19 megjegyzés:

 1. Remélem Ábel szülinapjára jobb kedved lesz. Remélem.

  VálaszTörlés
 2. Drága Barbi! Nehéz embernek lenni és fájdalmas....:(
  Nagy szeretettel ölellek!Naponta többször is eszembejutsz .Fohászt küldök érted.....

  VálaszTörlés
 3. Mammka, nagy szükségem van rá, köszönöm.

  Judit: én is csak remélni tudom.

  VálaszTörlés
 4. Tudod, ez az a helyzet, amikor nem lehet előre menni, hátra lépni értelmetlen, a körben forgás szintén. Csak felfelé vezet út... :)

  VálaszTörlés
 5. Kedves Barbi! Nem nagyon szóltam eddig hozzá a blogbejegyzéseidhez, csak pár hete olvasgatlak sokatokat, de nagyra értékelem a te munkáidat is, így úgy gondoltam ismeretlenként is írnék pár bíztató sort..mert annyira rossz érzés ilyen nagyon szomorúnak látni. Azt tudom mondani, hogy fel a fejjel bármi is van, az idő előre fele halad és ha nem is mindig old meg mindent, de előbb utóbb a legmélyebb gödör fenekéről is felfele lehet csak gyalogolni...Sokszor nehéz embernek lenni, de mégis próbálj meg bármi kapaszkodót keresni arra, hogy lépésről lépésre újra jobb kedved legyen...Anya vagy és a legnagyobb erő ami téged kell hogy húzzon a kisfiad, azt hiszem benne tudod keresni a kapaszkodókat, a mosolyában, bármiben ami vele kapcsolatos! Amikor nekem rossz kedvem van, bármi miatt, ez a kisebbektől kezdve a komolyabbakig értendő a kisfiam ( Ő nemsokára 16 hónapos) viselkedése teljesen megváltozik olyan mint egy "kis anya kedv jelző radar", ha sírós napom van akkor neki is , nyűgös, kapaszkodik, lépni nem tudok tőle, mindenhol ott terem, szeret, ölel, de úgy, hogy nem lehet lefejteni a nyakamból...Tudom nem szeret így látni engemm, így az ő kedvéért....Nagyon drukkolok neked, hogy túljuss ezen az időszakon!

  VálaszTörlés
 6. Mák: Ábel előtt nem mutatom, bár biztosan érzi, hogy bajom van. Sokat játszunk, nevetünk (és ez őszinte, nem megjátszott), de nekem is ki kell mondani a bajom valahol. A családban is én tartom magam és ez időnként nagyon nagy teher.

  VálaszTörlés
 7. Talán ez utóbbi a legrosszabb és legfárasztóbb. Mármint hogy te legyél az erős. Sokat gondolok Rád nagyon!

  VálaszTörlés
 8. Ezer öleléses puszit küldök neked! Én is sokat gondolok Rád. Igen, az a legnehezebb, hogy a családban Te legyél mindig a toppon és csak azután mutasd ki érzéseidet, hogy Ábelt letetted aludni....
  Én is átéltem már, nagyon nehéz és fájdalmas és nem sokáig bírja az ember....
  Kitartás, mindjárt itt a tavasz és a vidám színek! :-)

  VálaszTörlés
 9. Szeretetteljes ölelést és sok erőt küldök neked! Nekem is volt egy fájdalmas, szomorú időszakom a nyáron. Amúgy igyekszem mindig erős maradni, most nem tudtam...De az sem baj! Igaz, keresnem kellett a segítséget, de már az is van!
  Hála Istennek, neked van!
  Őszintén kívánom, hogy sikerüljön kilábalnod mihamarabb a gödörből!
  Sokat gondolok rád!
  (Ha mégis keresel segítőt, szólj!)

  VálaszTörlés
 10. Barbi, én is küldök Neked egy nagy ölelést!

  VálaszTörlés
 11. Igaznak tartom az utolsó mondatodat..., nagyon is...
  NAGYON sokat gondolok rád...

  VálaszTörlés
 12. Kedves Barbi!
  Nem gondoltam arra, hogy Ábel előtt kimutatod, hanem pont arra gondoltam, hogy attól függetlenül hogy te mit teszel vele a gyerekek mindig érzik.Nem akartalak esetleg megbántani, illetve az is természetes, hogy ki kell írni valahol magadból, stb..csak miután sokszor vagyok nálunk is én a "család lelke", aki igyekszik minden szituációban nagyon keményen helyt állni, mindig a gyerekeimben (meg a férjemben) találom meg azt a pontot amibe tudok kapaszkodni, ami előre lendíti jó irányba a rossz kedvemet.Nyilván sok dolog van amin az ember nem tud túllépni, vagy egy két nap alatt belül megemészteni, de a gyerekek ezt nagyon megérzik..Ne haragudj ha esetleg félreérthetően fogalmaztam!Olvasgattam az oldaladon és tudom mennyire fontos a kisfiad, hogy mennyire jó anyuka vagy, mert ez az írásaidból kiderült!

  VálaszTörlés
 13. Ez természetes... Nagyon meg tudlak érteni, mert még én sem tudtam magam túltenni a történteken, pedig azóta már elég sok idő eltelt. Még várok, hogy jobb legyen.

  VálaszTörlés
 14. bármilyen közhelyesen hangzik most, de igaz, hogy az idő mindent megold!
  Nem tudom mi az amitől ilyen rosszul érzed magad a bőrödben, de kívánom, hogy legyen erőd és túljuss rajta! Kívánom, hogy minnél hamarabb jobb kedved legyen! Sajnos a megváltoztathatatlan dolgokon nem tudunk változtatni, kénytelenek vagyunk elfogadni és beletörődni, csak emberek vagyunk.
  Bonyolúlt és érzékeny lények vagyunk való igaz, tele érzelemmel, ami sokszor áldás(pl.:anyaság) de sokszor átok is tud lenni. El kell fogadnunk, mert nem tehetünk mást és így kell bondognak lennünk, mert rövid az élet.
  Még én sem másztam ki teljesen a depiből, de minden erőmmel azon vagyok, a gyerekek és a napi dolgok sokat segítenek.
  Gondolok Rád, remélem segít!
  A terhet egyedül cipelni pedig piszok nehéz, tedd néha le, biztos lesz aki tovább viszi helyetted.
  Vigyázz magadra! puszillak! T.

  VálaszTörlés
 15. Ha elveszítünk valakit, aki fontos volt a számunkra az nagy-nagy fájdalom! Adj időt magadnak a gyógyuláshoz! Lassan tompulnak a rossz érzések és helyébe lépnek majd a kellemes emlékek...

  VálaszTörlés
 16. Kívánom, hogy hamarosan egy vidám felsorolással hozakodhass elő.

  VálaszTörlés
 17. Egy nagy ölelést küldök én is neked!!

  VálaszTörlés
 18. Tiszteletben tartottam a kérésedet, hogy ne kommenteljünk ahhoz a poszthoz. Ide szeretnék...
  Sokat gondolok Rád, Rátok. Nem tudom, mi történt, de rettenetes lehet, ha nem tudsz beszélni róla. Nagyon sajnálom. Sok erőt kívánok, és ha bármiben tudok segíteni, csak szólj!
  Sok puszit küldök!

  VálaszTörlés
 19. Csendben csak annyit írok: Sokat gondolok rád, amit az előttem szólok írtak mind igaz, bízzál az időben. Tud az a barátunk is lenni! Sok puszi!!!!!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online