2009. május 30.

Mit ajánlasz?

Rettenetesen fáj a bal kézfejem.
Azt hiszem ínhüvelygyulladás, gépelni is nehéz. Biztosan a sok hímzés/varrás. Bár jobb kezes vagyok. Akinek volt már hasonló problémája (nekem is volt középiskolás koromban is gyors- és gépírás óráknak köszönhetően) segítsen, mivel kúrálhatnám, hogy hamar helyrejöjjön?
Köszönöm a segítséget! :)

9 megjegyzés:

 1. Hűha, szegény! Nem tudok segíteni, de együtt érzek veled! Az biztos nem árt minden esetre, ha megpróbálod kímélni.

  VálaszTörlés
 2. Nekem is volt nemrég. Sajnos ha tényleg ez a gond Nálad is, akkor nincs rá más megoldás, mint a kímélet. Súlyos esetekben be szokták gipszelni a gyulladt testrészt. Szerencsére én megúsztam, de sokáig őrületesen fájt. Próbálj valami más típusú munkát csinálni, amihez nem kell használnod a bal kezedet, vagy nem azokat a mozdulatokat kell vele csinálnod! Szerintem egy hét alatt rendbejön, ha tényleg kíméled!!!

  VálaszTörlés
 3. Nekem a csukló gumi segített, nem tudom mi a pontos neve, talán a fáslizás is jót tenne... és az árnika krém..., legfőképp pedig a pihentetés... :)

  VálaszTörlés
 4. Az egyik rémálmom, de még nem volt szerencsém hozzá szerencsére...

  VálaszTörlés
 5. Én ugyanezzel kínlódom a napokban és tegnap rettentően fájt.Ráadásul a jobb kezem,amivel MINDENT csinálok.
  Vettem tegnap feketenadálytő kenőcsöt,azzal kenem.Lényegesen jobb ma már.:)

  VálaszTörlés
 6. Szia. Én is gyors-gépírást végeztem Kméten, és a mai napig rengeteget gépelek, de nekem még szerencsére nem volt ilyen. De én is úgy tudom, hogy csak a pihentetés segít igazán. Mielőbbi jobbulást kívánok!

  VálaszTörlés
 7. Nekem régen állandóan előjött. Elég volt ablakot pucolni, vagy hasonló. Flector EP nevű kenőcs nagyon jó rá, rugalmas fásli, és pihi.

  VálaszTörlés
 8. Én is sokat gyors- és gépírtam annak idején a suliban... :o) nekem nem volt még hasonló fájdalom, de Anitámnak a térde szokott fájni és arra az Árnika krém nagyon-nagyon jó! Érdemes lenne kipróbálnod...

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online