2009. január 15.

Tervek, elképzelésekRégóta tartozom Mmamának és Bruercsinek a terveim megfogalmazásával.
Köszönöm az érdeklődéseteket!
Szeráét is.
Ám igazság szerint én egy elég spontán ember vagyok, nem szeretek (tudok, csak nem szeretek) szervezni. Amit kell, mert anélkül nem megy, azt azért megtervezem. Szóval, szeretek a mának élni. Nem gondolkodni túlságosan előre, sem nagy, sem kisebb dolgokban. Így újévkor sem fogadok meg semmit és nem készítek listát az elkövetkező teendőkről. Azokat tudom most is csak leírni, amik tuti biztosan meglesznek. Minden mást majd az ég irányít és lesz, ahogy lesz.


Családi "tervek":


Mostanában maximum recepteket (és blogokat :)) olvasok, nincs időm értelmes könyvet venni a kezembe. Ha elő is veszek valamit, akkor azt este 10-kor teszem, és ilyenkor már csak pár sort van erőm olvasni. Egyszer egy főiskolai tanárom azt mondta, hogy ő minden reggelt egy pár sor elolvasásával kezd, nincs nap, hogy ne olvasna valamit. Hát ő megteheti. Na, tehát elővettem Müller Péter Szeretetkönyvét, amivel az előbb említett okokból nem haladok. És pont akkor olvastam ezeket a sorokat, amikor nagy hullámban végigsöpört a blogokon a barátság-oklevél, és a nagy ölelések:


"Nemcsak azért vagyunk manapság kimerültek, mert sokat robotolunk, hanem mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben élünk, amelyben nincs szeretet. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad! Fáradhatatlanná teszi az embert. Feltölti erővel."


Aznap (is) boldogan feküdtem le, mert az első mondat nem igaz rám egyáltalán. Szeretetteljes légkör vesz körül itthon és a blogon is! Ezért legfőbb tervem a családommal kapcsolatban az, hogy szeretem őket továbbra is, és szeretettel teszek körülöttük mindent, így mindig tele leszek energiával, mert ők feltöltenek. És ha egy pillanatra elfeledkeznék erről a mondatomról, elég lesz Ábel csodás szemeibe belenéznem és látnom a párom mosolyát!Kicsit földreszálltabb tervek között van az öcsémék esküvője. A korábban már leírt esküvői mizériákat igyekszem mielőbb elkészíteni.


Blogos tervek:


Ezek közt több konkrét van, de ezek sem voltak előre eltervezve, mind hirtelen felindulásból jött létre. Így az újabb PIF-re jelentkezésem is. Tervem elkészíteni a PIF-es barátnők ajándékát, Amotaeval csereberéltünk, a szép kesztyűért cserébe igyekszem elkészíteni az ő kérését, hamarosan megmutatom. Babooval meglepit cserélünk majd. A swap-os társam ajándékát is teljesíteni szeretném. És az Edigétől kapott csodás kis mintát is kivarrnám.Ezek a konkrétumok. Ha időm engedi befejezném pár félbehagyott munkámat is.


Fejben van még 3 tervem. Az egyik anyukámnak egy keresztszemes kis terítőkészlet. Ábelnek egy textilmesekönyv. És egy karácsonyi redwork-patchwork kép, ami saját ötlet.


Biztosan lesz még számtalan dolog, amit menetközben a tervek közé szúrok. Ezeket majd az alkalom szüli!


Hát ennyi!

Csilla

Edit

Julcsi

Leda

Mazsolati mit terveztek?


7 megjegyzés:

 1. Hmhm érdekel ugye? Igyekszem válaszolni.
  puszi.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a megszólítást! Kicsit összekapom magam és elgondolkozom a dolgon...

  VálaszTörlés
 3. Mit tervezek? Azt amit te, azaz majdnem semmit:) De mindjárt írom én is

  VálaszTörlés
 4. Érdekes volt olvasni, csak lehet majd egy kicsit nagyobb bötűkkel

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm, jól esett a felkérés! Sok sikert a terveidhez!

  VálaszTörlés
 6. Mit tervezek? Hát nem vagyok a tervek embere, inkább a gyors döntéseké... De próbálkozom megírni...Köszi a rámgondolást! És hajrá 2009-ben!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon igaz a Müller-idézet, volt egy idő, amikor utáltam a munkahelyem, folyton fáradt és kedvetlen voltam...

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online