2008. december 29.

Utolsó meglepik

Ezt a casamia-s apró angyalkát egy kedves barátnőmnek hímeztem, akivel egyidőben voltunk várandósak. Még nem kapta kézhez, mert úgy volt, hogy a két ünnep között találkozunk, ám megbetegedett az egész család. Remélem, mielőbb jobban lesznek és odaadhatom neki. Ő is nagyon szeret keresztszemezni, de nagyon kevés ideje van rá. A blogomat sincs ideje olvasgatni, így bátran megmutatom.


A foltos kiscsizma apró ajándékokat rejt a kislánya számára. Tipegőt, cumit, finomságokat. Egy nagyobbacska ajándék már nem fért bele.

14 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ajándékokat készítettél. Különösen az angyalka.

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű a keretezés! Nekem is nagyon tetszik mindkettő.

  VálaszTörlés
 3. Hát ezek gyönyörűek!
  Az angyalod csodás keretet talált magának:)!

  VálaszTörlés
 4. Meseszép ajándékokat kaptál, nagyon tetszik a macis "vágódeszka" :)a karácsonyfátok is nagyon kis takaros, jövőre én is azt szeretném, hogy több természetes dísz legyen rajta, most csak utólag kerültek fel a csomagolásokról a narancsok és fahéjak. No de jövőre lesz ám mézeskalács is! :)
  A kisfiad pedig nagyon édes! a kedvenc képem a TV-nézés a papával, ott olyan kis komolyan néz :)
  az angyalkás hímzést én is elmentettem még karácsony előtt jó pár másik társaságában, de már abból is csak jövő karácsony lesz. valahogy megint azt érzem, hogy kevés lesz a jövő év összes ideje, pedig még el sem kezdődött, és már tegnap be is fejeztem egy új karácsonyi mintát. no de mindegy, amit lehet, jövőre is megteszünk! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép az anygalka és csodás a keret! Vetted vagy készítetted (a keretet)? Ábel továbbra is tündér. Nálunk Anna a vártnál jobban tolerálja a karácsonyfát, még (lekopogom) semmit nem vett le róla, és nem próbálta felborítani sem :-)

  VálaszTörlés
 6. Kati: a keretet nagyon pórias módon szereztem be, a Tescóban találtam. A fánkon pedig a legtöbb dísz természetes, vagy törhetetlen, pont azért, hogy Ábel hadd vigye, ami tetszik.

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a sok kedves dícsérő szót!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép lett mindkét ajándék.
  Gratulálok!

  VálaszTörlés
 9. De szép képek fárólkarácsonyrólCSALÁDRÓLÁBELRŐLajándékokrólMEGmindenről:)! Szemtelenül jól illik a keret az angyalkához!:)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szépek az ajándékok, szívemhez közel áll mindkettő. A kis kép kerete nagyon különleges! Azt is Te csináltad?

  VálaszTörlés
 11. Hoppá! Bocsi! Most látom, hogy a Tescoban vetted a keretet. Hogy Te miket találsz ott!! :) Jó szemed van!

  VálaszTörlés
 12. Bruercsi: köszi, mondták már mások is. Sok olyan dolgot észreveszek az üzletekben, amire mások rá sem néznek. Én mindenben látok fantáziát, néha még a Tescóban is!:-)

  VálaszTörlés
 13. Boldog újesztendőt kívánok sikeres
  alkotásokkal örvendeztesd meg a látogatóidat!

  VálaszTörlés
 14. Boldog új esztendőt!
  És sok boldogságot kívánok, a névnapos apróságnak is!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online