2008. november 24.

History of Music

STRINGFEVER

Hallgasd meg! Érdemes!

9 megjegyzés:

 1. Gyönyörű lett a blogod!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Ó, igazán köszönöm!!!!!!

  VálaszTörlés
 3. Hát ez tényleg nagyon jópofa volt:)))!

  A blog pedig nagy hangulatos lett!

  VálaszTörlés
 4. Akkor sorban:
  Örülök, hogy sikerült feltenned.
  Gyönyörű lett a fejléc és a háttér is.
  Szédületesek a fickók! Ebbe aztán tényleg minden bele lett sűrítve, nagyon poénos A cápa és a Hitckoch részlet is, meg hogy táncra is perdülnek közben. Mire egyet felismerek, már a következőt hallom. Érdemes lenne listát írni, mennyi minden fért bele! Köszi, hogy megmutattad!

  VálaszTörlés
 5. Jó lett a blogod! Nekem nem sikerül ilyen szépeket csinálom, totál béna vagyok:)

  VálaszTörlés
 6. Lányok! Örülök, hogy tetszik a külső!
  Princi: Nincs mit! Az öcsém talál ilyen jókat, ő mutatta meg, mert tudja, hogy szeretem a különleges zenéket, együtteseket. Gondoltam, ti is érdekesnek találjátok!

  VálaszTörlés
 7. Barbi nagyon klassz lett a blogod. nekem egyenlőre fogalmam sincs miképpen lehetne átvariálnom. neked ki segített? Vagy tudtad magadtól is ugye? Csak én vagyok ilyen béna:-((

  :-)

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm Csilla! Nagyon könnyű hátteret szerkeszteni, de míg valaki nem mondta el, fogalmam sem volt, hol és hogyan kezdjek neki. Mikor elkezdtem a blogom Zitánia segített, de ő már abbahagyta a blogozást. A fejlecemet egy FastStone nevű programmal szoktam bütykölni, ezt a www.prim.hu oldalon letöltheted. Nagyon szeretem, mert mindenfélét könnyen lehet alkotni egy fotóval. A háttereket a www.photobucket.com oldalon keresem és töltöm le. Utána a direkt linket másolom és a html szerkesztésben beszúrom. Majd átgondolom, megfogalmazom pontosan, hogy érthetőbb legyen és elküldöm e-mail-ben! Oké? :-)

  VálaszTörlés
 9. Húúú köszi az nagyon jó lenne. de csak ha az időd engedi. olyan irigykedve nézem a szebbnél szebb időnként megújuló blogokat. Aranyos vagy.
  pusz.

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online