2008. október 15.Szeretettel várom a jelentkezőket!

Még mindhárom hely szabad! Nagyon szeretnék már ajándékozni!

:-D

15 megjegyzés:

 1. Köszi a látogatást! Szívesen jelentkeznék a Pif-edre, de még most fejezem be én is az uccsó ajándékokat. És nem hiszem, hogy az elkövetkező időkben lesz időm többre, mert annyi minden van betervezve:-)

  VálaszTörlés
 2. Én is szívesen jelentkeznék, de nálam még folyamatban van egy, sőt... kettő van folyamatban. De míg az első nem záródik le, addig bele se akarok kezdeni a másodikba... :S Kicsit kaotikus :(

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a válaszokat! Megértem az indokotokat! Remélem, azért mielőbb találok lelkes jelentkezőket, mert tényleg nagyon szívesen ajándékoznék! De tudom, hogy sokan már több körben is részt vettek.

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Megtisztelő, hogy engem is felkerestél, de én sem fogok beválallni még egy PIF-et, mert őszintén szólva kicsit felemás érzések maradtak bennem... Sajnos egyik lány sem vitte tovább, akinek én adtam ajándékot. :-(
  Megfogadtam, hogy ilyenbe nem szállok bele többet. Inkább majd valami kölcsönös ajándékozásba. Ha valami ilyesmit is szeretnél, akkor nagyon szívesen benne vagyok!!!
  Edit

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Én jelentkeznék,de blogom nincs, ajándékozottam viszont igen.
  Most találtam rád, gratulálok a munkáidhoz nagyon szépek!
  Szeretettel: Dorka

  VálaszTörlés
 6. Szia Barbi! Csatlakoznom, kell a többiekhez sajnos(!), uis én már Csillánál jelentkeztem és nem merek bevállalni még egy kört, szeretném örömként megélni a dolgot... :) Pedig biztos csodák várnak az ajándékozottjaidra;)!

  VálaszTörlés
 7. Szia Barbi! Az előttem írók engem is elbizonytalanítanak, túl azon, hogy egyáltalán nincs időm ajándékokat készíteni. Bár adni én is jobban szeretek, mint kapni. Elég sok megkezdett munkám vár folytatásra, a befejezésük teljesen bizonytalan. Talán pár év múlva már örömmel és felelősséggel bevállalhatok ilyesmit. Remélem nem haragszol meg rám, nagyon kedves barátra találtam benned!

  VálaszTörlés
 8. Szia Barbi!

  Mivel megkerestél engem is, illene válaszolnom :)

  Én több PIF-ben is benne voltam, szabályosan is, meg az én szabályaim szerint is, de most nem megy.
  Nem akarom.

  Szeretnék mást hímezni, magamnak is, az idén rengeteget hímeztem már ajándékba, most én jövök magamnak :)

  NE haragudj!

  VálaszTörlés
 9. Szia Barbi! Én is meghírdettem a PIF ajándékozást. A leveledre nálam válaszoltam is. Én arra szavaznék, hogy kellő jelentkezők hiányában szerezzünk egymásnak örömöt. Ne nevezzük PIF nek nevezzük valami másnak. Jóóóóó?

  VálaszTörlés
 10. Szia!

  Köszi szépen, hogy rám gondoltál, de sajnos ez nekem se fog összejönni. Jelenleg egy nagy munkában vagyok benne, és nagyon be kéne fejeznem karácsonyig. Sőt még egy-két ajándékot is kellene készítenem. Ne haragudj.

  Dominika

  VálaszTörlés
 11. Barbikám !

  Te tőlem mindenkép kapsz ajándékot,
  csak még 2 fő van előtted.
  Hogy Te kapj annak csak az a feltétele, hogy kitetted a jelet, nem
  az hogy jelentkeznek e rá vagy sem.
  Egyszer csak fog menni a meglepi,
  kérem türelmedet.

  VálaszTörlés
 12. Köszönöm, hogy a PIF-fel rám is gondoltál. :)
  Sajnos, időhiány miatt nem tudom bevállalni PIF-et.
  Remélem, azért találsz 3 jelentkezőt, akik boldogan vállalkoznak a részvételre.

  VálaszTörlés
 13. Így a PIF játékot ,ahogy van ,nem merem bevállalni,pedig szomorúan olvasgattam mindig,hogy nem indult el Nálad.
  Ha van kedved hozzá,ezt valaki írta is,hogy nevezzük el másképpen egy hasonló játékot: én csere-berének nevezném.Két személy között....Szerintem válasszál ki valakit és te is adsz neki,ő meg neked meglepi ajándékot.

  VálaszTörlés
 14. Szia!
  Én beszállok! Bár nálam az első körben csak két jelentkező volt, de úgy kell nekik :-). BEnne vagyok csilla böködéje ötletében is, hogy legyen csere-bere! Még úgyis lógok a festményes játék eredményeivel is... Ígérem pótolom azt is, legalább az eredményeket igyekszem megszülni.
  Puszi a picúrnak is! Képzeld Bazsám már második hete óvodás. Azért egy kicsit megviseli, de nem tudom mi ered a dackorszakból és mi az ovi miatt.

  VálaszTörlés
 15. Dorka!

  Köszönöm, nagyon kedves vagy!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írtál! Gyere máskor is! :D

Keresztszemes készletek

Keresztszemes készletek
Kattints!
 

blogger templates | Make Money Online